Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the degree of esterification of soluble soybean polysaccharide on the stability of acidified milk drinks
 
 
Titel: Influence of the degree of esterification of soluble soybean polysaccharide on the stability of acidified milk drinks
Auteur: Cai, Zhixiang
Wei, Yue
Guo, Yalong
Ma, Aiqin
Zhang, Hongbin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland