Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Gelation mechanism and network structure in gels of carrageenans and their mixtures viewed at different length scales – A review
 
 
Titel: Gelation mechanism and network structure in gels of carrageenans and their mixtures viewed at different length scales – A review
Auteur: Geonzon, Lester C.
Descallar, Faith Bernadette A.
Du, Lei
Bacabac, Rommel G.
Matsukawa, Shingo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland