Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Agave fructans as fat and sugar replacers in ice cream: Sensory, thermal and texture properties
 
 
Titel: Agave fructans as fat and sugar replacers in ice cream: Sensory, thermal and texture properties
Auteur: Jardines, A. Pintor
Arjona-Román, J.L.
Severiano-Pérez, P.
Totosaus-Sánchez, A.
Fiszman, S.
Escalona-Buendía, H.B.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland