Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Neutral hydrocolloids promote shear-induced elasticity and gel strength of gelatinized waxy potato starch
 
 
Titel: Neutral hydrocolloids promote shear-induced elasticity and gel strength of gelatinized waxy potato starch
Auteur: Fang, Fang
Luo, Xuan
BeMiller, James N.
Schaffter, Samuel
Hayes, Anna M.R.
Woodbury, Travest J.
Hamaker, Bruce R.
Campanella, Osvaldo H.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland