Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of CaCl2 on the stability and rheological properties of foams and high-sugar aerated systems produced by preheated egg white protein
 
 
Titel: Effect of CaCl2 on the stability and rheological properties of foams and high-sugar aerated systems produced by preheated egg white protein
Auteur: Alavi, Farhad
Tian, Zhigang
Chen, Lingyun
Emam-Djomeh, Zahra
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland