Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of atmospheric cold plasma on structure, interfacial and emulsifying properties of Grass pea (Lathyrus sativus L.) protein isolate
 
 
Titel: Effect of atmospheric cold plasma on structure, interfacial and emulsifying properties of Grass pea (Lathyrus sativus L.) protein isolate
Auteur: Mahdavian Mehr, Hamed
Koocheki, Arash
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland