Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Property changes of frozen soybean curd during frozen storage in “Kori-tofu” manufacturing process
 
 
Titel: Property changes of frozen soybean curd during frozen storage in “Kori-tofu” manufacturing process
Auteur: Kobayashi, Rika
Ishiguro, Takahiro
Ozeki, Ami
Kawai, Kiyoshi
Suzuki, Toru
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland