Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH and protein particle shape on the stability of amylopectin–xyloglucan water-in-water emulsions
 
 
Titel: Effect of pH and protein particle shape on the stability of amylopectin–xyloglucan water-in-water emulsions
Auteur: Hazt, Bianca
Bassani, Helen P.
Elias-Machado, João P.
Aldinucci Buzzo, João Luiz
Silveira, Joana L.M.
de Freitas, Rilton A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland