Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 69 gevonden artikelen
 
 
  A peppermint oil emulsion stabilized by resveratrol-zein-pectin complex particles: Enhancing the chemical stability and antimicrobial activity in combination with the synergistic effect
 
 
Titel: A peppermint oil emulsion stabilized by resveratrol-zein-pectin complex particles: Enhancing the chemical stability and antimicrobial activity in combination with the synergistic effect
Auteur: Cheng, Hao
Khan, Muhammad Aslam
Xie, Zhenfeng
Tao, Shengnan
Li, Yunxing
Liang, Li
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland