Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Amylolysis as a tool to control amylose chain length and to tailor gel formation during potato-based crisp making
 
 
Titel: Amylolysis as a tool to control amylose chain length and to tailor gel formation during potato-based crisp making
Auteur: Reyniers, S.
Vluymans, N.
De Brier, N.
Ooms, N.
Matthijs, S.
Brijs, K.
Delcour, J.A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland