Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Stability and functionality of xanthan gum–shellac nanoparticles for the encapsulation of cinnamon bark extract
 
 
Titel: Stability and functionality of xanthan gum–shellac nanoparticles for the encapsulation of cinnamon bark extract
Auteur: Muhammad, Dimas Rahadian Aji
Sedaghat Doost, Ali
Gupta, Vipul
bin Sintang, Mohd Dona
Van de Walle, Davy
Van der Meeren, Paul
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland