Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and structural properties of ovomucin from chicken eggs with different interior quality
 
 
Titel: Rheological and structural properties of ovomucin from chicken eggs with different interior quality
Auteur: Shan, Yuanyuan
Tang, Dengyu
Wang, Rong
Tu, Aobai
Yi, Yanglei
Wang, Xin
Liu, Bianfang
Zhou, Yuan
Huang, Qun
Lü, Xin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland