Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and digestibility of fish oil nanoemulsions stabilized by soybean protein isolate-phosphatidylcholine
 
 
Titel: Preparation and digestibility of fish oil nanoemulsions stabilized by soybean protein isolate-phosphatidylcholine
Auteur: Li, Yang
Li, Mingda
Qi, Yuman
Zheng, Li
Wu, Changling
Wang, Zhongjiang
Teng, Fei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland