Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of dietary fiber from residual cellulose sausage casings using a combination of enzymatic treatment and high-speed homogenization
 
 
Titel: Characterization of dietary fiber from residual cellulose sausage casings using a combination of enzymatic treatment and high-speed homogenization
Auteur: Gabiatti Jr., Claudio
Neves, Isabelle C.O.
Lim, Loong-Tak
Bohrer, Benjamin M.
Rodrigues, Rafael C.
Prentice, Carlos
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland