Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the structural features of pectins and alginates on their thermodynamic compatibility with gelatin in aqueous media
 
 
Titel: Effect of the structural features of pectins and alginates on their thermodynamic compatibility with gelatin in aqueous media
Auteur: Antonov, Yurii A.
Lashko, Natalija P.
Glotova, Yulija K.
Malovikova, Anna
Markovich, Oscar
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland