Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Ultrastructure of dense-packed oil-in-water emulsions stabilized by globular proteins from faba beans
 
 
Titel: Ultrastructure of dense-packed oil-in-water emulsions stabilized by globular proteins from faba beans
Auteur: Krause, Jens-Peter
Buchheim, Wolfgang
Schwenke, Klaus Dieter
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland