Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Smaller iron particle size improves bioavailability of hydrogen-reduced iron–fortified bread
 
 
Titel: Smaller iron particle size improves bioavailability of hydrogen-reduced iron–fortified bread
Auteur: Arredondo, Miguel
Salvat, Valentina
Pizarro, Fernando
Olivares, Manuel
Verschenen in: Nutrition research
Paginering: Jaargang 26 (2006) nr. 5 pagina's 5 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland