Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Fermented, ropy, oat-based products reduce cholesterol levels and stimulate the bifidobacteria flora in humans
 
 
Titel: Fermented, ropy, oat-based products reduce cholesterol levels and stimulate the bifidobacteria flora in humans
Auteur: Mårtensson, Olof
Biörklund, Maria
Lambo, Adele Mbou
Dueñas-Chasco, Maite
Irastorza, Ana
Holst, Olle
Norin, Elisabeth
Welling, Gjalt
Öste, Rickard
Önning, Gunilla
Verschenen in: Nutrition research
Paginering: Jaargang 25 (2005) nr. 5 pagina's 14 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland