Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Application of a new simple method for estimating the amount of protein, fat, and carbohydrate in cooked foods consumed in one day
 
 
Titel: Application of a new simple method for estimating the amount of protein, fat, and carbohydrate in cooked foods consumed in one day
Auteur: Kumae, Takashi
Verschenen in: Nutrition research
Paginering: Jaargang 21 (2001) nr. 3 pagina's 13 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland