Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cream cheese consumption on the glycaemic response to the meal in healthy subjects
 
 
Titel: Effect of cream cheese consumption on the glycaemic response to the meal in healthy subjects
Auteur: Pelletier, X.
Donazzolo, Y.
Barbier-Latreille, M.
Laure-Boussuge, S.
Ruel, C.
Debry, G.
Verschenen in: Nutrition research
Paginering: Jaargang 18 (1998) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland