Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The elevated anthocyanin level in the shaded peel of ‘Anjou’ pear enhances its tolerance to high temperature under high light
 
 
Titel: The elevated anthocyanin level in the shaded peel of ‘Anjou’ pear enhances its tolerance to high temperature under high light
Auteur: Li, Pengmin
Cheng, Lailiang
Verschenen in: Plant science
Paginering: Jaargang 177 (2009) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ireland Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland