Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Improving health and sustainability: Patterns of red and processed meat consumption across generations
 
 
Titel: Improving health and sustainability: Patterns of red and processed meat consumption across generations
Auteur: Di Novi, Cinzia
Marenzi, Anna
Verschenen in: Health policy
Paginering: Jaargang 126 () nr. 12 pagina's 1324-1330
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland