Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of the cryo-SEM to the cheese technology. Development of the structure of Saint-Paulin cheese during ripening
 
 
Titel: Contribution of the cryo-SEM to the cheese technology. Development of the structure of Saint-Paulin cheese during ripening
Auteur: Rousseau, Micheline
Desmazeaud, Michel
Guillaumin, Dehli
Verschenen in: Biology of the cell
Paginering: Jaargang 63 (1988) nr. S1 pagina's 1 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland