Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Vitamin B12 added as a fortificant to flour retains high bioavailability when baked in bread
 
 
Titel: Vitamin B12 added as a fortificant to flour retains high bioavailability when baked in bread
Auteur: Garrod, Marjorie G.
Buchholz, Bruce A.
Miller, Joshua W.
Haack, Kurt W.
Green, Ralph
Allen, Lindsay H.
Verschenen in: Nuclear instruments and methods in physics research. Section B, Beam interactions with materials and atoms
Paginering: Jaargang 438 (2019) nr. C pagina's 136-140
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland