Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Transient behaviour of continuously cultivated Baker's yeast during enforced variations of dissolved oxygen and glucose concentrations
 
 
Titel: Transient behaviour of continuously cultivated Baker's yeast during enforced variations of dissolved oxygen and glucose concentrations
Auteur: Abel, C.
Linz, F.
Scheper, T.
Schügerl, K.
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 33 (1994) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland