Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of lactic acid production using immobilized Lactobacillus Rhamnosus and carob pod waste from the Lebanese food industry
 
 
Titel: Optimization of lactic acid production using immobilized Lactobacillus Rhamnosus and carob pod waste from the Lebanese food industry
Auteur: Bahry, Hajar
Abdalla, Rawa
Pons, Agnès
Taha, Samir
Vial, Christophe
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 306 (2019) nr. C pagina's 81-88
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland