Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 137 van 298 gevonden artikelen
 
 
  Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from sucuk, a traditional Turkish dry-fermented sausage
 
 
Titel: Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from sucuk, a traditional Turkish dry-fermented sausage
Auteur: Cinar, Kubra
Kaban, Guzin
Borekci, Bilge Sayin
Gulluce, Medine
Karadayi, Mehmet
Kaya, Mukerrem
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 280 (2018) nr. S pagina's S61
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 137 van 298 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland