Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 298 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactic fermentation on antioxidant properties and thiamine of multigrain sourdoughs
 
 
Titel: Effect of lactic fermentation on antioxidant properties and thiamine of multigrain sourdoughs
Auteur: Banu, Iuliana
Neagu, Corina
Aprodu, Iuliana
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 280 (2018) nr. S pagina's S55-S56
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 298 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland