Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 409 gevonden artikelen
 
 
  Effect of a formulation of selected dairy starter cultures and probiotics on microbiological, chemical and sensory characteristics of swine dry-cured sausages
 
 
Titel: Effect of a formulation of selected dairy starter cultures and probiotics on microbiological, chemical and sensory characteristics of swine dry-cured sausages
Auteur: Sechi, Paola
Iulietto, Maria Francesca
Mattei, Sara
Traina, Giovanna
Codini, Michela
Goga, Beniamino Terzo Cenci
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 185 (2014) nr. S pagina's 1 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 409 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland