Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 175 gevonden artikelen
 
 
  Identification methods of food authenticity control by using the isotope ratio mass spectrometry (IR-MS)
 
 
Titel: Identification methods of food authenticity control by using the isotope ratio mass spectrometry (IR-MS)
Auteur: Cengiz, Mehmet Fatih
Boyaci, Cennet Pelin
Verschenen in: Journal of biotechnology
Paginering: Jaargang 161 (2012) nr. S pagina's 2 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 175 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland