Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of Salmonella survival in dry-cured Italian salami
 
 
Titel: Assessment of Salmonella survival in dry-cured Italian salami
Auteur: Bonardi, S.
Bruini, I.
Bolzoni, L.
Cozzolino, P.
Pierantoni, M.
Brindani, F.
Bellotti, P.
Renzi, M.
Pongolini, S.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 262 (2017) nr. C pagina's 99-106
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland