Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Mass transfer in the osmotic dehydration of coated apple cubes by using maltodextrin as the coating material and their textural properties
 
 
Titel: Mass transfer in the osmotic dehydration of coated apple cubes by using maltodextrin as the coating material and their textural properties
Auteur: Khin, Mya Mya
Zhou, Weibiao
Yeo, Shi Yun
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 81 (2007) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland