Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Erratum to: “Evaluation of textural properties of a meat-based product (sobrassada) using ultrasonic techniques” [Journal of Food Engineering 53 (2002) 279–285]
 
 
Titel: Erratum to: “Evaluation of textural properties of a meat-based product (sobrassada) using ultrasonic techniques” [Journal of Food Engineering 53 (2002) 279–285]
Auteur: Llull, Pilar
Simal, Susana
Benedito, Jose
Rossello, Carmen
Femenia, Antoni
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 55 (2002) nr. 4 pagina's 1 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland