Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 24 gevonden artikelen
 
 
  From bolus to digesta: How structural disintegration affects starch hydrolysis during oral-gastro-intestinal digestion of bread
 
 
Titel: From bolus to digesta: How structural disintegration affects starch hydrolysis during oral-gastro-intestinal digestion of bread
Auteur: Gao, Jing
Tan, Eileen Yi Ning
Low, Sherlene Hui Ling
Wang, Yong
Ying, Jian
Dong, Zhizhong
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 289 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland