Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of the salt content from water activity analysis in dry-cured ham
 
 
Titel: Prediction of the salt content from water activity analysis in dry-cured ham
Auteur: Martuscelli, Maria
Lupieri, Laura
Sacchetti, Giampiero
Mastrocola, Dino
Pittia, Paola
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 200 (2017) nr. C pagina's 29-39
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland