Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Production of flat bread by extrusion cooking using different wheat/rye ratios, protein enrichment and grain with poor baking ability
 
 
Titel: Production of flat bread by extrusion cooking using different wheat/rye ratios, protein enrichment and grain with poor baking ability
Auteur: Antila, J.
Seiler, K.
Seibel, W.
Linko, P.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 2 (1983) nr. 3 pagina's 22 p.
Jaar: 1983
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland