Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of konjac glucomannan in oil droplets to reduce viscosity of aqueous suspensions and gradually increase viscosity during simulated gastric digestion
 
 
Titel: Encapsulation of konjac glucomannan in oil droplets to reduce viscosity of aqueous suspensions and gradually increase viscosity during simulated gastric digestion
Auteur: Wu, Jine
Zhong, Qixin
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 175 (2016) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland