Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Cheese whey valorisation: Production of valuable gaseous and liquid chemicals from lactose by aqueous phase reforming
 
 
Titel: Cheese whey valorisation: Production of valuable gaseous and liquid chemicals from lactose by aqueous phase reforming
Auteur: Remón, J.
Ruiz, J.
Oliva, M.
García, L.
Arauzo, J.
Verschenen in: Energy conversion and management
Paginering: Jaargang 124 (2016) nr. C pagina's 17 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland