Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Protecting our food: Can standard food safety analysis detect adulteration of food products with selected chemical agents?
 
 
Titel: Protecting our food: Can standard food safety analysis detect adulteration of food products with selected chemical agents?
Auteur: Pedersen, Bjørn
Gorzkowska-Sobas, Agnieszka Anna
Gerevini, Marco
Prugger, Raffaello
Belenguer, José
Maletti, Marco
Ljønes, Marita
Gilljam, Berit Harstad
Tønsager, Janne
Opstad, Aase Mari
Davidson, Rebecca K.
Verschenen in: TrAC trends in analytical chemistry. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 85 (2016) nr. PB pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland