Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Identification and characterization of organic nanoparticles in food
 
 
Titel: Identification and characterization of organic nanoparticles in food
Auteur: Peters, Ruud
Dam, Guillaime ten
Bouwmeester, Hans
Helsper, Hans
Allmaier, Günter
Kammer, Frank vd
Ramsch, Roland
Solans, Conxita
Tomaniová, Monika
Hajslova, Jana
Weigel, Stefan
Verschenen in: TrAC trends in analytical chemistry. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 30 (2011) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland