Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of nanomaterials in food by electron microscopy
 
 
Titel: Characterization of nanomaterials in food by electron microscopy
Auteur: Dudkiewicz, Agnieszka
Tiede, Karen
Loeschner, Katrin
Jensen, Louise Helene Soegaard
Jensen, Eric
Wierzbicki, Rafal
Boxall, Alistair B.A.
Molhave, Kristian
Verschenen in: TrAC trends in analytical chemistry. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 30 (2011) nr. 1 pagina's 16 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland