Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive two-dimensional liquid chromatography as a powerful tool for the analysis of food and food products
 
 
Titel: Comprehensive two-dimensional liquid chromatography as a powerful tool for the analysis of food and food products
Auteur: Cacciola, Francesco
Rigano, Francesca
Dugo, Paola
Mondello, Luigi
Verschenen in: TrAC trends in analytical chemistry. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland