Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Information fusion of emerging non-destructive analytical techniques for food quality authentication: A survey
 
 
Titel: Information fusion of emerging non-destructive analytical techniques for food quality authentication: A survey
Auteur: Zhou, Lei
Zhang, Chu
Qiu, Zhengjun
He, Yong
Verschenen in: TrAC trends in analytical chemistry. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland