Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 92 gevonden artikelen
 
 
  Mutagenicity in cooked foods. Effect of cooking oils on the formation of mutagenicity in sauteed fish
 
 
Titel: Mutagenicity in cooked foods. Effect of cooking oils on the formation of mutagenicity in sauteed fish
Auteur: Muraoka, N.
Hisaoka, S.
Verschenen in: Mutation research. Section on environmental mutagenesis and related subjects
Paginering: Jaargang 252 (1991) nr. 1 pagina's 1 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland