Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of collagen and lipid contents and texture of meat by Curie point pyrolysis–mass spectrometry
 
 
Titel: Evaluation of collagen and lipid contents and texture of meat by Curie point pyrolysis–mass spectrometry
Auteur: Sebastián, Isabel
Viallon-Fernandez, Christine
Tournayre, Pascal
Berge, Philippe
Sañudo, Carlos
Sánchez, Alvaro
Berdagué, Jean-Louis
Verschenen in: Journal of analytical and applied pyrolysis
Paginering: Jaargang 72 (2004) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland