Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Customer satisfaction with Restaurants Service Quality during COVID-19 outbreak: A two-stage methodology
 
 
Titel: Customer satisfaction with Restaurants Service Quality during COVID-19 outbreak: A two-stage methodology
Auteur: Zibarzani, Masoumeh
Abumalloh, Rabab Ali
Nilashi, Mehrbakhsh
Samad, Sarminah
Alghamdi, O.A.
Nayer, Fatima Khan
Ismail, Muhammed Yousoof
Mohd, Saidatulakmal
Mohammed Akib, Noor Adelyna
Verschenen in: Technology in society
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland