Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Studies on the rheological and gelatinization characteristics of waxy wheat flour
 
 
Titel: Studies on the rheological and gelatinization characteristics of waxy wheat flour
Auteur: Zhang, Huanxin
Zhang, Wei
Xu, Chunzhong
Zhou, Xing
Verschenen in: International journal of biological macromolecules
Paginering: Jaargang 64 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland