Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Mediated electrochemical method for the determination of indigo carmine levels in food products
 
 
Titel: Mediated electrochemical method for the determination of indigo carmine levels in food products
Auteur: Arvand, Majid
Saberi, Mehrnoosh
Ardaki, Masoomeh Sayyar
Mohammadi, Asadollah
Verschenen in: Talanta
Paginering: Jaargang 173 (2017) nr. C pagina's 60-68
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland