Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Sensor responses to fat food aroma: A comprehensive study of dry-cured ham typicality
 
 
Titel: Sensor responses to fat food aroma: A comprehensive study of dry-cured ham typicality
Auteur: García-González, Diego L.
Tena, Noelia
Aparicio-Ruiz, Ramón
Aparicio, Ramón
Verschenen in: Talanta
Paginering: Jaargang 120 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland