Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 120 van 163 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of the type of milk and degree of ripening in cheeses by means of artificial neural networks with data concerning fatty acids and near infrared spectroscopy
 
 
Titel: Prediction of the type of milk and degree of ripening in cheeses by means of artificial neural networks with data concerning fatty acids and near infrared spectroscopy
Auteur: Soto-Barajas, Milton Carlos
González-Martín, Ma Inmaculada
Salvador-Esteban, Javier
Hernández-Hierro, José Miguel
Moreno-Rodilla, Vidal
Vivar-Quintana, Ana Ma
Revilla, Isabel
Ortega, Iris Lobos
Morón-Sancho, Raúl
Curto-Diego, Belén
Verschenen in: Talanta
Paginering: Jaargang 116 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 120 van 163 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland